Accueil  |  Inscrivez-vous  |  Identifiez-vous  

Supervisor Client Service Pre- en Postpay

col-narrow-left

ID de l'emploi:

3101635

Lieu:

, Antwerpen, Belgique

Catégorie:

Technologie de l'information, Télécommunications

Salaire:

par année
col-narrow-right

Nbre de vues:

4

Type d'emploi:

Temps plein

Publié:

16.09.2018


col-wide

Description de l'offre:

Dit maken we waar door hen bij te staan met onze uitgebreide expertise in elke fase van hun onderneming, zij het als starter, zelfstandige, KMO, grote onderneming of multinationale. Vertrekkend vanuit 5 grote activiteitsdomeinen (HR Services, Health & Safety, Insurances, Hr Consulting & HR Research) kunnen we elke klant een oplossing op maat aanbieden, zodat hij zich zorgeloos kan focussen op de verdere uitbouw van zijn eigen activiteiten. Wijdverspreid over België, en zelfs in het buitenland, staan we op elk moment voor hen klaar. Draag bij tot het succes van Securex en zijn klanten! Je stuurt de medewerkers van dit team aan in diverse zetels van de regio Noord en zorgt voor de optimale personeelsbezetting en werkverdeling in functie van het werkvolume en de competenties van je medewerkers Je ziet erop toe dat je team voldoende juridische en technische kennis ontwikkelt en onderhoudt, om de interne en externe klanten correct en tijdig te informeren. Je waakt erover dat de competenties van de teamleden mee evolueren met de nieuwe technische ontwikkelingen Je overziet de werkprocessen binnen jouw dienst, evalueert deze in het licht van opportuniteiten voor optimalisatie, automatisatie en digitalisering met het oog op snelle en kwalitatieve service aan de interne en externe klant Je zorgt voor een technisch en kwalitatief hoogwaardig afhandelings-proces van de activiteiten die binnen dit team gedefinieerd zijn Bent u gemaakt voor deze functie? Je bent een goede people manager, die inzet op samenwerking zowel onderling in jouw team als met interne en externe klanten Je coacht en enthousiasmeert een verspreid team en weet flexibel en gemotiveerd om te gaan met change Je hebt ervaring en/of affiniteit met payroll en sociale wetgeving, bij voorkeur ook met aangiftes naar RSZ en bedrijfsvoorheffing Je bent resultaatgericht en neemt acties om de dienstverlening te verbeteren. Je denkt in functie van de interne en externe klant. Je bent heel communicatief Je bent nauwgezet en houdt je kennis up-to-date Je hebt een zeer goede kennis van het Frans Waarom solliciteren voor deze functie? Een boeiende en gevarieerde functie in een innoverende organisatie V... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!Informations sur la compagnie
SecurexTéléphone:
Site web:

Profil de la société