Accueil  |  Inscrivez-vous  |  Identifiez-vous  

Junior International Relationship Manager - Remarketing Automotive

col-narrow-left

ID de l'emploi:

3101633

Lieu:

, , Belgique

Catégorie:

Ventes, Marketing

Salaire:

par année
col-narrow-right

Nbre de vues:

2

Type d'emploi:

Temps plein

Publié:

16.09.2018


col-wide

Description de l'offre:

Onze klant is een sterke speler in de automotive sector op vlak van financiering en leasing. Met hun jarenlange ervaring binnen de sector, kunnen zij hun klanten kwaliteit en oplossingen op maat aanbieden, alsook op een correcte manier adviseren. Om hun lopende business en verdere groei te ondersteunen zijn zij vandaag op zoek naar International Relationship Manager voor hun uitvalsbasis in Vilvoorde. Een mooie opportuniteit voor een kandidaat die commerciële ervaring koppelt aan een passie voor auto's! Als International Relationship Manager ben je verantwoordelijk voor de internationale B2B verkoop van geleasede wagens en sta je in voor de prospectie bij huidige of potentiële klanten. Verder staan volgende elementen centraal in de rol: Onderhouden van lange termijn contacten met Europese autohandelaars en concessiehouders Prospectie bij huidige en potentiële klanten A-Z opvolging van dossiers (beschrijving wagens, opmaak prijsoffertes en leveringstermijnen en- voorwaarden) Uitwerken van promotieplan Deelname aan online en offline veilingen Ondersteunen van het dealernetwerk in prijsaanvragen of aankopen Internationale klantenbezoeken in (Oost- en Noord-) Europa In deze positie rapporteer je aan de Commercial Director. Voor deze rol gaan we op zoek naar: Bachelor of Master diploma 2 tot 6 jaar commerciële ervaring Enthousiast commercieel persoon met een gedreven entrepreneursmentaliteit Sterke affiniteit met de automotive sector Goede kennis van NL+FR+ENG is een must; kennis van Duits/Spaans/Italiaans/Russisch is een plus Sterk in het opbouwen van een succesvolle langdurige klantrelatie Hoog niveau van zelfstandigheid Een echte teamspeler met een internationale mindset In de rol van Int... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!Informations sur la compagnie
Dixon & CompanyTéléphone:
Site web:

Profil de la société