Accueil  |  Inscrivez-vous  |  Identifiez-vous  

Lasverantwoordelijke

col-narrow-left

ID de l'emploi:

3012397

Lieu:

, , Belgique

Catégorie:

Biotech, Science

Salaire:

par année
col-narrow-right

Nbre de vues:

2

Type d'emploi:

Temps plein

Publié:

12.08.2018


col-wide

Description de l'offre:

Gepassioneerd door lassen? Klaar om je eigen lasafdeling aan te sturen? Reageer dan snel op deze vacature! MARELEC Food Technologies is al sinds 1983 actief als machinebouwer voor de voedingsindustrie. Een team van enthousiaste technici en ontwerpers is verantwoordelijk voor de productie van hun systemen. MARELEC heeft ook een netwerk van internationale agenten in meer dan 30 landen die advies verlenen aan hun klanten. Om hun productie te versterken zoeken wij een verantwoordelijk voor de lasafdeling. Als lasverantwoordelijke stuur je een 15-tal medewerkers aan. Jouw belangrijkste taken hierbij zijn: planning en organisatie van de lasafdeling; inspecteren van de laswerken; technische ondersteuning aan de lassers; je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit; je zorgt voor orde en netheid; je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen zoals de productie en engineering. Je beschikt over een diploma TSO of hoger diploma in een technische richting of gelijkgesteld door ervaring; Lassen en meer specifiek TIG lassen kent geen geheimen voor jou; Daarnaast kan je ook goed planlezen; Je bent een geboren organisator en hebt een scherp oog voor veiligheid, orde, nauwkeurigheid en netheid. Je bent betrokken bij het volle... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!Informations sur la compagnie
Randstad Professionals EngineeringTéléphone:
Site web:

Profil de la société