Accueil  |  Inscrivez-vous  |  Identifiez-vous  

Kantoorverantwoordelijk met specialisatie vermogen

col-narrow-left

ID de l'emploi:

3012396

Lieu:

, , Belgique

Catégorie:

Banque, Finance

Salaire:

par année
col-narrow-right

Nbre de vues:

3

Type d'emploi:

Temps plein

Publié:

12.08.2018


col-wide

Description de l'offre:

Connexis Bank & Verzekeringen is een gespecialiseerd selectiekantoor dat zich toelegt op de financiële sector. Groeiende Onderneming Gedreven experts Stabiele Klantenportefeuille Zes jaar geleden kwam er een frisse wind in het kantoor met de nieuwe zaakvoerder aan het roer. Sinds dan kende het kantoor een mooie stijging in groei en omzet. Op heden hebben zijn wij een ondernemende financiële instelling met expertise van kredieten, verzekeringen en vermogen naar particulieren en kleine zelfstandigen. Wij zijn gevestigd in 3 kantoren regio Veurne. Wegens groei zijn wij op zoek naar onze 9de collega! Als kantoorhouder neem je enerzijds de managementtaken op jou (25%) waarbij je het team aanstuurt en zorgt voor de dagelijkse running van het kantoor, maar daarnaast ben jij ook het aanspreekpunt op vlak van beleggingen (75%). Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor, waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Vanuit onze ervaring denken we dat voor deze functie volgende bagage een must is: Je hebt reeds een grondige commerciële ervaring opgedaan in de bancaire sector, binnen het domein van de beleggingen Ervaring als vermogensbeheerder of specialist beleggingen is een troef Je beschikt over een gezonde dosis ambitie en hebt een commerciële aanpak Je weet de moraal hoog te houden in het team Je bent vlot in de omgang en je beschikt over een grote portie overtuigingskracht Je weet hoe je klanten van de beste service kan voorzien Je volgt de financiële markten op de voet Bij ons kom je terecht in een gedreven team van 8 personen. Jouw brutosalaris hangt af van jouw kennis en ervaring en wordt daarnaast aangevuld met extralegale voordelen (hospitalisatie -en groepsver... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!Informations sur la compagnie
ConnexisTéléphone:
Site web:

Profil de la société