Accueil  |  Inscrivez-vous  |  Identifiez-vous  

Adjunct Kantoordirecteur Bank en Verzekeringen

col-narrow-left

ID de l'emploi:

3012394

Lieu:

, , Belgique

Catégorie:

Banque, Finance

Salaire:

par année
col-narrow-right

Nbre de vues:

2

Type d'emploi:

Temps plein

Publié:

12.08.2018


col-wide

Description de l'offre:

Connexis Bank & Verzekeringen is een gespecialiseerd selectiekantoor dat zich toelegt op de financiële sector. Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Met onze expertise drie generaties ver gaan wij kijken hoe wij onze klant optimaal kunnen verzekeren. Naast het luik verzekeringen zijn wij ook gespecialiseerd in kredietverlening en vermogensopbouw, zowel voor particulieren, vrije beroepen als KMO's. Je komt terecht in een modern kantoor met veel lichtinval en parking voor de deur. Ons stabiel team kan rekenen op heel wat vrijheid en autonomie, omdat we geloven in geven en nemen. Als Adjunct Kantoorhouder omvat jouw takenpakket: Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het netwerk te doen groeien. Je hebt een passie voor Kredieten en behandelt hiervoor de complexe dossiers. Ten slotte sta je ook in voor de organisatie in het kantoor, waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan de medewerkers. Vanuit onze ervaring denken we dat voor deze functie volgende bagage een must is: Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerciële omgeving is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring opgedaan binnen het domein Kredieten. Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na. Je bent sterk in dagelijks management, zowel van het kantoor als van de medewerkers. Je bent flexibel en een echte teamplayer. Je hebt een sterke zin voor ondernemen. Je komt terecht in een modern kantoor met veel lichtinval en parking voor de deur. We beheren 5 kantoren, wat ons met ons stabiel team van 25 personen... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!Informations sur la compagnie
ConnexisTéléphone:
Site web:

Profil de la société