Accueil  |  Inscrivez-vous  |  Identifiez-vous  

Operational Facility Specialist

col-narrow-left

ID de l'emploi:

3012393

Lieu:

, , Belgique

Catégorie:

Biotech, Science

Salaire:

par année
col-narrow-right

Nbre de vues:

2

Type d'emploi:

Temps plein

Publié:

12.08.2018


col-wide

Description de l'offre:

De uitdaging Als Operational Facility Specialist maak je deel uit van het departement Facility- en Project Management, dat zich ontfermt over de uitrol van nieuwe (verbouwings)projecten enerzijds en lopende onderhoudsprojecten van de winkelpunten anderzijds. Je takenpakket omvat: Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de technische installaties en het gebouwenbeheer van de filialen in jouw regio; Je coördineert de verschillende facility projecten in je regio, waarbij je in contact staat met de specialisten ter plaatse; Je vergelijkt de aangevraagde offertes en onderzoekt deze kritisch met de nadruk op techniek; Je bereidt en voert onderhandelingen; Je houdt toezicht op het kostenbeheer, zowel van de bestaande vestigingen als van nieuwe winkels; Je coördineert de herstellingen en vervangingsprojecten; Je optimaliseert het onderhoud en de onderhoudstechnieken met het oog op de veiligheid in de filialen; Je werkt hoofdzakelijk vanuit het hoofdkantoor in Vilvoorde, en bent bereid af en toe ter plaatse te gaan. Onze nieuwe collega Beschikt over een technisch bachelor diploma of heeft minstens 3 jaar ervaring binnen de facility wereld is vlot tweetalig Nederlands - Frans met een goede kennis van het Engels is analytisch en pragmatisch aangelegd met uitstekende organisatorische skills is een stressbestendige teamplayer is bereid tot verplaatsing in België en G.H. Luxemburg is flexibel en klantgericht Het aanbod Na een intensieve, praktische opleiding kom je terecht in een aangenaam en dynamisch team; Een marktconforme verloning met een aantrekkelijk salarispakket en extralegale voordelen; Lunchen kan je aan een zeer gunstig tarief in onze cafeta... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!Informations sur la compagnie
C&ATéléphone:
Site web:

Profil de la société