Accueil  |  Inscrivez-vous  |  Identifiez-vous  

Medisch Assistent

col-narrow-left

ID de l'emploi:

3012392

Lieu:

Gent, , Belgique

Catégorie:

Soins de santé

Salaire:

par année
col-narrow-right

Nbre de vues:

1

Code postal:

9000

Type d'emploi:

Temps plein

Publié:

12.08.2018


col-wide

Description de l'offre:

Bij Securex staat de klant centraal Dit maken we waar door hen bij te staan met onze uitgebreide expertise in elke fase van hun onderneming, zij het als starter, zelfstandige, KMO, grote onderneming of multinationale. Vertrekkend vanuit 5 grote activiteitsdomeinen (HR Services, Health & Safety, Insurances, Hr Consulting & HR Research) kunnen we elke klant een oplossing op maat aanbieden, zodat hij zich zorgeloos kan focussen op de verdere uitbouw van zijn eigen activiteiten. Wijdverspreid over België, en zelfs in het buitenland, staan we op elk moment voor hen klaar. Om onze klanten succesvol te maken Biedt Health & Safety ondersteuning om een werkomgeving te creëren waar het gezond, veilig en aangenaam werken is. De collega's geven advies aan klanten over diverse aspecten van het welzijn en de veiligheid van de medewerkers, zoals medisch en technisch toezicht, absenteïsme en psychosociaal welzijn. Draag bij tot het succes van Securex en zijn klanten! Je staat in voor de efficiënte planning van de gezondheidsbeoordelingen. Je verstrekt de eerste zorgen bij ongevallen en kwetsuren en houdt ook hiervan de administratie bij. Je werkt mee aan de psycho-sociale opvang van werknemers door het voeren van gesprekken. Je organiseert biologische monitoring. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en de verdeling van de op maat gemaakte persoonlijke beschermingsmiddelen. Je werkt in ploegdienst (vroege ploeg 5u25 tot 14u ? late ploeg 13u30 tot 22u10). Je werkt voor een grote klant in de regio Gent. Ben jij gemaakt voor deze functie? Je analyseert en volgt de noden van jouw klanten met de grootste aandacht op en onderhoudt een duurzame relatie met hen. Je geeft hen advies, anticipeert op hun noden en stelt hen oplossingen of andere passende diensten voor. Je gaat actief op zoek naar hun feedback over de aangereikte oplossing of advies. Op basis daarvan onderneem je acties om de dienstverlening nog te verbeteren. Je beschikt over een bachelor Verpleegkunde. Ervaring in eerste hulp bij ongevallen is een must. Je bent klantgericht, neemt je verantwoordelijkheden en bent stipt. Je toont een levendige belangstelling voor preventie en bescherming en houdt er een vriendelijke en discrete houding op na. Je werkt graag in team en je bent flexibel. Je kan eveneens zelfstandig en onafhankelijk werken en autonoom beslissingen nemen. Je bent pc-vaardig. Hoe dragen wij bij tot jouw succes? Een boeiende en gevarieerde functie in een innoverende o... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!Informations sur la compagnie
SecurexTéléphone:
Site web:

Profil de la société