Accueil  |  Inscrivez-vous  |  Identifiez-vous  

Fiscaal Jurist - All-round Tax & Legal

col-narrow-left

ID de l'emploi:

2740713

Lieu:

Gent, , Belgique

Catégorie:

Comptabilité

Salaire:

par année
col-narrow-right

Nbre de vues:

3

Code postal:

9000

Type d'emploi:

Temps plein

Publié:

18.05.2018


col-wide

Description de l'offre:

Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies. Jouw eigenschappen Je beschikt over een masterdiploma in de rechten Je hebt een sterke interesse in vennootschapsrecht en fiscaliteit Je hebt een 10-tal jaar praktijkervaring in een gelijkaardige functie (financiële omgeving) Je bent communicatief en kan goed samenwerken met anderen (al dan niet gespecialiseerd in een ander vakgebied) Je hebt een goeie kennis van Frans & Engels Je bent niet bang om de baan op te gaan en verplaatst je regelmatig in Oost-Vlaanderen, Antwerpen & Brussel. Je stelt je flexibel op, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om je steeds bij te scholen Over het aanbod Een prachtige opportuniteit in een groter accountantskantoor met een topimago! De mogelijkheid om je carrière meteen een boost te geven en mee te bouwen aan een departement in volle expansie. De flexibele werkuren zorgen er niet alleen voor dat je nooit te laat komt. Ze zorgen ook voor het ideale evenwicht tussen werk en privé. Je hebt jouw vrije tijd volledig in eigen handen. Een competitief salaris, aangevuld met een aantal mooie extralegale voordelen (bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto onkostenvergoeding, opleidingsbudget, …) Mogelijkheid om op zelfstandige basis te werken of vanuit één van de andere kantoren te werken (Antwerpen of Brusse... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!Informations sur la compagnie
Le Grand & AssociatesTéléphone:
Site web:

Profil de la société