Accueil  |  Inscrivez-vous  |  Identifiez-vous  

Expert - Sector 'Uitkeringen'

col-narrow-left

ID de l'emploi:

2740707

Lieu:

Sint-Gillis, , Belgique

Catégorie:

Assurance

Salaire:

par année
col-narrow-right

Nbre de vues:

3

Code postal:

1060

Type d'emploi:

Temps plein

Publié:

18.05.2018


col-wide

Description de l'offre:

Momenteel zijn we op zoek naar een (m/v): Expert - Sector 'Uitkeringen' U houdt zich bezig met de opvolging van de reglementering in de sector van de uitkeringen en communiceert hierover op een duidelijke en doeltreffende manier naar uw contactpersonen in de ziekenfondsen toe; U voert operationele taken uit die eigen zijn aan de landsbond; U vertegenwoordigt en verdedigt de Landsbond, voor uw sector, bij bepaalde organen (Rijksinstituut voor Ziekte-en Invaliditeits Verzekering en Nationaal Intermutualistis College) en bij onze externe partners; U beheert tevens een technisch domein (doorsturen van gegevens met betrekking tot uw sector) in samenwerking met de interne en externe partners; U werkt nauw samen met de business experts in andere domeinen (verzekerbaarheid, internationale verdragen, ...) om een transversale kennis van ons vak te verwerven. Bachelor of evenwaardige ervaring; Ervaring in de ziekenfondswereld, bij voorkeur in de sector van de uitkeringen, zowel op expertiseniveau als op operationeel niveau is een pluspunt; U bent perfect tweetalig NL/FR, de kennis van andere talen is een pluspunt; U hebt een vlotte pen en uw geschreven taal is onberispelijk; u getuigt van grote communicatievaardigheden; U hebt een analytische geest; U bent georganiseerd, proactief en werkt autonoom; U heeft een teamgeest. Een gevarieerde functie waarin reglementaire, technische en operationele aspecten samenlopen; Een aantrekkelijk loonpakket; Extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, aanvullende verzeker... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!Informations sur la compagnie
De Neutrale Ziekenfondsen / Les Mutualités NeutresTéléphone:
Site web:

Profil de la société