Accueil  |  Inscrivez-vous  |  Identifiez-vous  

PROJECTLEIDER - LOKEREN - KLASSE 8 - 63K + CAR

col-narrow-left

ID de l'emploi:

2734504

Lieu:

, , Belgique

Catégorie:

Construction

Salaire:

€63,000.00 par année
col-narrow-right

Nbre de vues:

3

Type d'emploi:

Temps plein

Publié:

16.05.2018


col-wide

Description de l'offre:

PROJECTLEIDER - LOKEREN - KLASSE 8 - 63K + CAR Deze dynamische onderneming, gespecialiseerd in klasse 8 bouwprojecten, heeft zich na de oprichting 35 jaar geleden steeds verder uitgebouwd tot een speler van formaat. Met een jaarlijks groeipercentage van 23% en momenteel 75 actieve projecten in Oost & West-Vlaanderen is deze onderneming nog steeds in volle groei. Dit wordt weerspiegeld in de steeds grotere omvang van hun projecten en een omzet van 51 miljoen euro. Om hun immense groei bij te blijven zijn zij momenteel op zoek naar een dynamische Projectleider in de regio Lokeren die houdt van teamwork en graag zijn/haar schouders zet onder de verschillende projecten om ze tot een goed einde te brengen. Projectleider - Taken: Als Projectleider geef je leiding aan een eigen ploeg van bekisters- en metsersploegen Je bent verantwoordelijk voor de uitvoeringen op de werf en het uitzetten van gebouwen Waken over de inachtneming van technische en administratieve specificaties van het bestek Je volgt bestellingen op van bouwmaterialen en stelt de werfplanning op Je helpt bij alle fasen van de aanbesteding, bij het nazien van de offertes en maak je contracten op met onderaannemers Je staat in voor de veiligheid en gezondheid op de werf en houdt hier toezicht op Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers Verder ben je aanwezig op werfvergaderingen alle betrokken partijen zoals architect, studiebureau en onderaannemers Tenslotte rapporteer je aan de hoofdprojectleider waarmee je in nauw contact staat Projectleider - Profiel: Als Projectleider ben je in het bezit van een Master industrieel/burgerlijk ingenieur bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minimum 3 jaar relevante werkervaring Projectleider - Aanbod: Een brutojaarsalaris rond de 63.000 euro, afhankelijk van jouw kennis en ervaring Wagen + tankkaart, om je kosteloos tussen de werven te verplaatsen Maaltijdcheques van 7 euro Een uitgebreide hospitalisatieverzekering, zo hoef je bij tegenslag enkel te focussen op beterschap Een interessante groepsverzekering als appeltje voor de dorst later 32 Vakantiedagen om tot rust te komen na het realiseren van intensieve projecten Een grote speler in de Belgische bouwsector waar ontzettend veel doorgroeimogelijkheden zijn dankzij de vele interne opleidingen op en naast de werf Regelmatig vrijblijvend... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!Informations sur la compagnie
Blake & Partners EngineeringTéléphone:
Site web:

Profil de la société