Accueil  |  Inscrivez-vous  |  Identifiez-vous  

KWALITEITSMANAGER - WAREGEM - WAGEN + 60K - FIN. GEZOND BEDRIJF

col-narrow-left

ID de l'emploi:

2734502

Lieu:

, , Belgique

Catégorie:

Ingénierie

Salaire:

€60,000.00 par année
col-narrow-right

Nbre de vues:

2

Type d'emploi:

Temps plein

Publié:

16.05.2018


col-wide

Description de l'offre:

KWALITEITSMANAGER - WAREGEM - WAGEN + 60K - FIN. GEZOND BEDRIJF Deze Belgische onderneming fungeert sinds het begin van haar bestaan (meer dan 15 jaar geleden) nog altijd op onafhankelijke basis. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van duurzame eindproducten. Met haar werknemers en hun internationale klanten hebben ze vorig jaar een omzet geboekt van om en bij de 15 miljoen euro. Voor hun site in de regio van Waregem is men op zoek naar een kwaliteitsmanager! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende opportuniteit en ben je gepassioneerd door het kwaliteitsgebeuren? Aarzel dan niet en stuur nu je cv door, wie weet ben jij de kwaliteitsmanager waarnaar dit bedrijf op zoek is! Takenpakket Je bent als kwaliteitsmanager verantwoordelijk voor de implementatie, opvolging alsook voor de optimalisatie van de kwaliteitsprocessen binnen de productie. Je staat in voor het toezicht wat betreft de KPI's en daarbij ga je adviseren en bepaalde zaken gaan ondersteunen waar nodig. Je rapporteert aan de CEO en werkt nauw samen met de andere afdelingen op die manier verbeter je het kwaliteitsbewustzijn. Profie Je bent in het bezit van een diploma Industrieel/Burgerlijk ingenieur of gelijkwaardig door ervaring Je beschikt over min 2 jaar ervaring Aanbod Een bruto jaarsalaris van om en bij de €60.000, afhankelijk van je ervaring. Een bedrijfswagen inclusief een tankkaart. Je hebt dus de mogelijkheid om je kosteloos te verplaatsen zowel privé als voor het werk. Je krijgt maaltijdcheques van €8, wat je de mogelijkheid geeft om elke week een extra boodschap te doen. Groepsverzekering van 3%, hierdoor wordt er voor jou een mooi centje extra opzij gespaard! Je krijgt een hospitalisatieverzekering, bestemd voor jou alsook voor je volledige gezin, zo kan je met een gerust hart samen op skireis gaan. Iphone + la... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!Informations sur la compagnie
Blake & Partners EngineeringTéléphone:
Site web:

Profil de la société