Accueil  |  Inscrivez-vous  |  Identifiez-vous  

Maintenance Supervisor (m/v)

col-narrow-left

ID de l'emploi:

2630493

Lieu:

, , Belgique

Catégorie:

Distribution-Expédition, Entrepôt

Salaire:

par année
col-narrow-right

Nbre de vues:

3

Type d'emploi:

Temps plein

Publié:

16.04.2018


col-wide

Description de l'offre:

Voor onze klant Oleon zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor (m/v).

OLEON N.V. is gespecialiseerd in het omzetten van natuurlijke vetten en plantaardige oliën in een breed gamma oleochemische producten zoals vetzuren, glycerines, propyleenglycol, esters en biodiesel. Oleon behoort in haar domein tot de Europese top en heeft haar hoofdzetel in Ertvelde. De onderneming telt circa 900 medewerkers en realiseert een omzet van 630 miljoen euro. Als werkgever onderscheidt Oleon nv zich als innovatief groeibedrijf waar echte ondernemende medewerkers op elk niveau de basis vormen van succes.


Je leidt het onderhoudsteam in het uitvoeren van alle predictieve, preventieve en correctieve onderhouds- en herstellingswerken (werknemers en contractors) op het vlak van mechanisch onderhoud. Het motiveren en inspireren van het team maken deel uit van jouw takenpakket en je staat garant voor een correct opleidingsniveau van je team. Ook het organiseren van hun verlofdagen hoort hierbij.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de veiligheid, de kwaliteit en de efficiëntie van de uit te voeren werken aan de verschillende productie-installaties en heb je daarin oog voor detail.

Je bent continu op zoek naar mogelijke verbeteringen en optimalisaties betreffende de werking van jouw team, hun opleidingsbehoeften, de organisatie van de onderhoudswerken en gebruikte technieken. Zo zorg je voor een continuïteit op lange termijn. Door je verbeterprojecten kan je bestaande installaties naar een hoger niveau tillen en je doet concrete voorstellen om de betrouwbaarheid te verhogen.

Tenslotte behandel je de werkaanvragen van de melding tot het order, maak je schadeanalyses op en stel je technische rapporten op van belangrijke opdrachten. Je rapporteert aan de maintenance manager.


  • Je beschikt over een bachelor of master diploma in een technische richting (elektromechanica,..) en kan terugblikken op minimum 5 jaar ervaring.
  • Plannen en organiseren is één van jouw sterktes en je bent stressbestendig ook in geval van hoge werkdruk.
  • Communicatief ben je sterk en je brengt jouw boodschap op een heldere en duidelijke manier over naar alle niveaus binnen de organisatie.
  • Jouw kennis van mechanica, pompen, dichtingen, en installaties is grondig. Ook een basis van elektriciteit, instrumentatie, pneumatica en hydraulica is aangewezen.
  • Jouw aanpak is hands-on, je denkt lean-gericht en kan knopen doorhakken. Je gaat doordacht en beredeneerd te werk.
  • Je bent vertrouwd met geïnformatiseerde systemen (vb. SAP) en toepassingen voor gegevensbeheer.
  • Je wordt tewerkgesteld in een dagregime, maar maakt na een inwerkperiode wel deel uit van een wachtdienst.
  • De Nederlandse taal beheers je zeer goed en kennis van het Engels, Frans en Duits is een meerwaarde.

Werken bij Oleon is meewerken aan een sterk groeiende onderneming die zich profileert als sterk milieu- en veiligheidsbewust. Zij voorzien uitstekende voorwaarden: een kadercontract van onbepaalde duur, een uitstekend verloningspakket aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen (o.a. hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, pensioenplan, …) en bijkomende verlofdagen.

Meer informatie vind je op onze website:

Informations sur la compagnie
IntroduceTéléphone:
Site web:

Profil de la société